< GA TERUG

Opleiding (halve dag)

Workshop:
de basis van sociale media
in bank- en verzekeringskantoren
(korting voor BZB-leden + laptop vereist)

Sociale media zijn hot! Facebook telt in ons land alleen al meer dan 5,4 miljoen gebruikers. Bijna 2 miljoen Belgen heeft een eigen LinkedIn-profiel.  Twitter ziet zijn accounts dagelijks toenemen en wordt meer en meer een onmisbare informatiebron. En dan zijn er nog Instagram, Pinterest, Slideshare …

Ook jij kan sociale media op een nuttige manier inzetten in jouw bankagentschap of verzekeringskantoor. Heb je geen idee hoe je hieraan begint? Weet je niet wat mag en niet mag? Of ben je op zoek naar waardevolle praktische tips en tricks? Wij maken je graag wegwijs.

In een workshop van een halve dag ben je mee met de actuele trends inzake social media, zet je zelf je Facebook-, LinkedIn- en Twitter-profiel op en leer je hoe je deze kanalen levendig houdt. Uiteraard maken we ook tijd voor do’s and don’t’s en neem je een ruime bagage aan tips mee naar je werkplek.

LAPTOP VEREIST


Onze beschikbare sessies

basisopleiding

Een opleiding binnen jouw bedrijf?

Je kan ook meerdere werknemers van hetzelfde bedrijf inschrijven. Vanaf 4 deelnemers komen wij naar jou toe en organiseren we de opleiding in jouw kantoren. Bel of mail ons voor een offerte op maat!